Tena Flex Maxi S (2730 ml)

4 930 Ft

Inkontinencia nadrágpelenka vizelet- és/vagy székletinkontinencia ellátásához. Oldalanként többszörösen újrazárható tépőzárakkal. Elasztikus hátrésszel. Antibakteriális, antimikrobiális, szagmegkötő és szagsemlegesítő, hipoallergén és dermatológiailag tesztelt. 1 csomagban 22 db nadrágpelenka található. Legkisebb rendelhető mennyiség 1 csomag.


A TENA Flex a TENA legújabb fejlesztése, amely a TENA Comfort kétdarabos rendszer kényelmét és a TENA Slip nadrágpelenka védelmét egyesíti.
Különlegessége, hogy a termék egy öv segítségével akár önállóan is könnyedén a csípőre rögzíthető. Az öv egy speciális tépőzárral záródik, amelynek hatékonyságát nem gyengíti, ha krémmel vagy testápolóval érintkezik. A továbbfejlesztett tépőzárat felhelyezéskor annyiszor igazíthatjuk a
páciensre, ahányszor csak szükséges.
A TENA Flex külső borítása és öv része is nemszőtt, légáteresztő textíliából készül, így biztosított a bőr védelme. Ez az anyag mozgás közben nem ad hangot, ezért roppant diszk rét. Nagy nedvszívó-kapacitása és szivárgásmentességet nyújtó védőgátjai tökéletes biztonságot adnak. Mivel a termék kialakítása anatómiailag szimmetrikus (elöl és hátul egyforma), így az övrészt a hátoldalon is lehet rögzíteni. A TENA Flexen is megtalálható az új, sárga színű indikátor csík, amely nedvesség hatására, amikor a terméket cserélni kell, kékre változik.

Nedvszívókapacitás: 2730 ml
Csípőbőség: 61-87 cm
22 db/csomag

Hasonló termékek

Tena Pants Plus S (1843 ml)
Tena Pants Plus S (1843 ml)
2 675 Ft
MoliCare Slip Super Plus S (1609 ml)
MoliCare Slip Super Plus S (1609 ml)
4 500 Ft
Tena Slip Super S (1627 ml)
Tena Slip Super S (1627 ml)
4 305 Ft
MoliCare Slip Super S (1455 ml)
MoliCare Slip Super S (1455 ml)
4 160 Ft