Tena Slip Original Super M (2304 ml)

6 120 Ft

Inkontinencia nadrágpelenka vizelet- és/vagy székletinkontinencia ellátásához. Oldalanként többszörösen újrazárható tépőzárakkal. Elasztikus hátrésszel. Antibakteriális, antimikrobiális, szagmegkötő és szagsemlegesítő, hipoallergén és dermatológiailag tesztelt. 1 csomagban 30 db nadrágpelenka található. Legkisebb rendelhető mennyiség 1 csomag.


Légáteresztő oldalak a bőr szellőzéséért. A légáteresztő oldalak segítenek megőrizni a bőr egészségét. Az újrazárható ragasztószalagok biztosítják a kényelmes viseletet. A nadrágpelenka könnyen felhelyezhető és biztonságosan a helyén marad. A nagy nedvszívó képességű mag szivárgásbiztonságot nyújt. A vizeletet a nedvszívó mag magába zárja, távol tartva a bőrtől, a nagyobb kényelem és emberi méltóság megőrzése érdekében. Bőrgyógyászatilag tesztelve. A termék minden anyagát bőrgyógyászatilag teszteltük az egészséges bőr megőrzése érdekében.
A szagsemlegesítő rendszer csökkenti az ammóniaszagot. A szagsemlegesítő rendszer csökkenti az ammóniaszagot, így megőrizve a friss érzést és a méltóságot. A nedvességjelzőn látható, hogy mikor kell a terméket cserélni. Nem szükséges kibontani a TENA Slip terméket, hogy ellenőrizze azt, hogy szükség van-e cserére. A termék külső borításán található sárga színű nedvességjelző indikátorcsík kékre változik, ha cserére van szükség. Gyors és könnyű azonosíthatóság A nedvszívás szintje színkóddal van ellátva, a terméken és a csomagoláson pedig a méret és a terméktípus jellemzői világosan fel vannak tüntetve.
 
A következő csípőbőséghez ajánljuk: 73 cm – 122 cm
A következő csomagméretekben kapható: Csomagméret: 30 db
 

Hasonló termékek

Seni Super Plus M
Seni Super Plus M
5 920 Ft
Tena Slip Super M (2533 ml)
Tena Slip Super M (2533 ml)
6 060 Ft
Tena Pants Extra M (1890 ml)
Tena Pants Extra M (1890 ml)
6 090 Ft
Tena Slip Maxi M (2728 ml)
Tena Slip Maxi M (2728 ml)
6 060 Ft