Seni Super Plus L

13 410 Ft

Seni Super Plus Large egyszerhasználatos légáteresztő nadrágpelenka megnövelt nedvszívó kapacitással súlyos inkontinencia kezelésére.


Seni Super Plus Large egyszerhasználatos légáteresztő nadrágpelenka megnövelt nedvszívó kapacitással súlyos inkontinencia kezelésére. A dupla nedvszívó mag gyors folyadék elvezetést tesz lehetővé a belső magba, mely szuperabszorbenst ( folyadékmegkötő anyagot) és szagmegkötő anyagot tartalmaz.
A kettős nedvszívó mag megakadályozza a terméken belüli összecsomósodást és gyors folyadék- és szagmegkötést eredményez. A nedvesség indikátor információt nyújt a termék cseréjének szükségességéről. A dupla tépőzáras ragasztószalag lehetőséget ad többszöri szétnyitáshoz a külső réteg megsérülésének veszélye nélkül, A termék anatómiailag formált, ezért könnyű felhelyezhetőséget biztosít. A pelenka oldalsó védőgátakkal ellátott, amelyek megelőzik a szivárgást és ezáltal nagyobb biztonságot nyújtanak. A kétoldali elasztikus derékgumírozás tökéletes illeszkedést biztosít a testhez, megakadályozza a fekvő betegeknél a kifolyást, szivárgást, segíti a termék rögzíthetőségét és magas komfortérzetet biztosít.
30db/csomag

Hasonló termékek

Seni Standard Plus Air XL
Seni Standard Plus Air XL
11 700 Ft
Tena Flex Super XL (3190 ml)
Tena Flex Super XL (3190 ml)
23 180 Ft
Seni Standard Plus Air L
Seni Standard Plus Air L
11 065 Ft
Seni Super Plus XL
Seni Super Plus XL
14 210 Ft