Seni Super Plus L

13 410 Ft

Seni Super Plus Large egyszerhasználatos légáteresztő nadrágpelenka megnövelt nedvszívó kapacitással súlyos inkontinencia kezelésére.


Seni Super Plus Large egyszerhasználatos légáteresztő nadrágpelenka megnövelt nedvszívó kapacitással súlyos inkontinencia kezelésére. A dupla nedvszívó mag gyors folyadék elvezetést tesz lehetővé a belső magba, mely szuperabszorbenst ( folyadékmegkötő anyagot) és szagmegkötő anyagot tartalmaz.
A kettős nedvszívó mag megakadályozza a terméken belüli összecsomósodást és gyors folyadék- és szagmegkötést eredményez. A nedvesség indikátor információt nyújt a termék cseréjének szükségességéről. A dupla tépőzáras ragasztószalag lehetőséget ad többszöri szétnyitáshoz a külső réteg megsérülésének veszélye nélkül, A termék anatómiailag formált, ezért könnyű felhelyezhetőséget biztosít. A pelenka oldalsó védőgátakkal ellátott, amelyek megelőzik a szivárgást és ezáltal nagyobb biztonságot nyújtanak. A kétoldali elasztikus derékgumírozás tökéletes illeszkedést biztosít a testhez, megakadályozza a fekvő betegeknél a kifolyást, szivárgást, segíti a termék rögzíthetőségét és magas komfortérzetet biztosít.
30db/csomag

Hasonló termékek

Seni Standard Plus Air L
Seni Standard Plus Air L
11 065 Ft
Seni Standard Plus Air XL
Seni Standard Plus Air XL
11 700 Ft
Tena Flex Super L (2350 ml)
Tena Flex Super L (2350 ml)
18 840 Ft
Seni Super Plus XL
Seni Super Plus XL
14 210 Ft