Seni Super Plus L

6 795 Ft

Seni Super Plus Large egyszerhasználatos légáteresztő nadrágpelenka megnövelt nedvszívó kapacitással súlyos inkontinencia kezelésére.


Seni Super Plus Large egyszerhasználatos légáteresztő nadrágpelenka megnövelt nedvszívó kapacitással súlyos inkontinencia kezelésére. A dupla nedvszívó mag gyors folyadék elvezetést tesz lehetővé a belső magba, mely szuperabszorbenst ( folyadékmegkötő anyagot) és szagmegkötő anyagot tartalmaz.
A kettős nedvszívó mag megakadályozza a terméken belüli összecsomósodást és gyors folyadék- és szagmegkötést eredményez. A nedvesség indikátor információt nyújt a termék cseréjének szükségességéről. A dupla tépőzáras ragasztószalag lehetőséget ad többszöri szétnyitáshoz a külső réteg megsérülésének veszélye nélkül, A termék anatómiailag formált, ezért könnyű felhelyezhetőséget biztosít. A pelenka oldalsó védőgátakkal ellátott, amelyek megelőzik a szivárgást és ezáltal nagyobb biztonságot nyújtanak. A kétoldali elasztikus derékgumírozás tökéletes illeszkedést biztosít a testhez, megakadályozza a fekvő betegeknél a kifolyást, szivárgást, segíti a termék rögzíthetőségét és magas komfortérzetet biztosít.
30db/csomag

Hasonló termékek

Tena Flex Super XL (3190 ml)
Tena Flex Super XL (3190 ml)
8 400 Ft
Tena Flex Maxi XL (4890 ml)
Tena Flex Maxi XL (4890 ml)
6 810 Ft
Seni Standard Plus Air L
Seni Standard Plus Air L
5 370 Ft
MoliCare Slip Super Plus L (2577 ml)
MoliCare Slip Super Plus L (2577 ml)
6 150 Ft