Tena Comfort Mini Extra (500 ml)

2 825 Ft

A TENA Comfort Mini Extra kiváló nedvszívó képességet és védelmet nyújt. A rendkívüli biztonság, kényelem és száraz érzés ritkább cserét és kevesebb betétet jelent. A Dry Fast Core – a gyors szárazságot biztosító mag. Az Odour Control szagsemlegesítő rendszer meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását. A ragasztószalag növeli a biztonságérzetet és a kényelmet.


A Dry Fast Core – a gyors szárazságot biztosító mag. A Dry Fast Core belső mag kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, és gyorsan magába zárja a folyadékot, így teljes biztonságot nyújt viselőjének.
Az Odour Control szagsemlegesítő rendszer meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását. A TENA Comfort Mini betétek Odour Control szagsemlegesítő rendszerrel vannak ellátva. A szuperabszorbensek csökkentik az ammóniatermelő baktériumok szaporodását és ezáltal a kellemetlen szagok kialakulását. Ez a termék kényelmes, a méltóságot megőrző, diszkrét viseletet biztosít. A ragasztószalag növeli a biztonságérzetet és a kényelmet. Minden TENA Comfort Mini betét hátulján ragasztószalag van, amely az alsóneműhöz rögzíti a betétet.
Hossz: 34 cm
Csomagméret: 30 db

Hasonló termékek

Tena Comfort Mini Plus (381 ml)
Tena Comfort Mini Plus (381 ml)
2 695 Ft
Seni Control Normal
Seni Control Normal
1 070 Ft
Seni Control Extra
Seni Control Extra
1 070 Ft