Tena Comfort Mini Super (920 ml)

1 740 Ft

A TENA Comfort Mini Super kiváló nedvszívó képességet és védelmet nyújt. A rendkívüli biztonság, kényelem és száraz érzés ritkább cserét és kevesebb betétet jelent. A Dry Fast Core – a gyors szárazságot biztosító mag. Az Odour Control szagsemlegesítő rendszer meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását. A ragasztószalag növeli a biztonságérzetet és a kényelmet.


A Dry Fast Core – a gyors szárazságot biztosító mag. A Dry Fast Core belső mag kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, és gyorsan magába zárja a folyadékot, így teljes biztonságot nyújt viselőjének.
Az Odour Control szagsemlegesítő rendszer meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását. A TENA Comfort Mini betétek Odour Control szagsemlegesítő rendszerrel vannak ellátva. A szuperabszorbensek csökkentik az ammóniatermelő baktériumok szaporodását és ezáltal a kellemetlen szagok kialakulását. Ez a termék kényelmes, a méltóságot megőrző, diszkrét viseletet biztosít. A ragasztószalag növeli a biztonságérzetet és a kényelmet. Minden TENA Comfort Mini betét hátulján ragasztószalag van, amely az alsóneműhöz rögzíti a betétet.
Hossz: 43 cm
A következő csomagméretekben kapható:
Csomagméret: 28 db

Hasonló termékek

Tena Comfort Mini Extra (500 ml)
Tena Comfort Mini Extra (500 ml)
1 315 Ft
MoliCare Pad maxi 4 csepp (821 ml)
MoliCare Pad maxi 4 csepp (821 ml)
1 800 Ft
Molicare Pad midi 3 csepp (451 ml)
Molicare Pad midi 3 csepp (451 ml)
1 410 Ft
Tena Comfort Mini Plus (381 ml)
Tena Comfort Mini Plus (381 ml)
1 320 Ft