Tena Slip Original Plus M (1615 ml)

4 555 Ft

Inkontinencia nadrágpelenka vizelet- és/vagy székletinkontinencia ellátásához. Oldalanként többszörösen újrazárható tépőzárakkal. Elasztikus hátrésszel. Antibakteriális, antimikrobiális, szagmegkötő és szagsemlegesítő, hipoallergén és dermatológiailag tesztelt. 1 csomagban 30 db nadrágpelenka található. Legkisebb rendelhető mennyiség 1 csomag.


Légáteresztő oldalak a bőr szellőzéséért. A légáteresztő oldalak segítenek megőrizni a bőr egészségét. Az újrazárható ragasztószalagok biztosítják a kényelmes viseletet A nadrágpelenka könnyen felhelyezhető és biztonságosan a helyén marad. A nagy nedvszívó képességű mag szivárgásbiztonságot nyújt. A vizeletet a nedvszívó mag magába zárja, távol tartva a bőrtől, a nagyobb kényelem és emberi méltóság megőrzése érdekében. Bőrgyógyászatilag tesztelve. A termék minden anyagát bőrgyógyászatilag teszteltük az egészséges bőr megőrzése érdekében.
A szagsemlegesítő rendszer csökkenti az ammóniaszagot. A szagsemlegesítő rendszer csökkenti az ammóniaszagot, így megőrizve a friss érzést és a méltóságot. A nedvességjelzőn látható, hogy mikor kell a terméket cserélni. Nem szükséges kibontani a TENA Slip terméket, hogy ellenőrizze azt, hogy szükség van-e cserére. A termék külső borításán található sárga színű nedvességjelző indikátorcsík kékre változik, ha cserére van szükség. Gyors és könnyű azonosíthatóság. A nedvszívás szintje színkóddal van ellátva, a terméken és a csomagoláson pedig a méret és a terméktípus jellemzői világosan fel vannak tüntetve.
 
A következő csípőbőséghez ajánljuk: 73 cm – 122 cm
1 csomag = 30 db nadrágpelenka

 

Hasonló termékek

Tena Slip Plus M (1790 ml)
Tena Slip Plus M (1790 ml)
5 430 Ft
Tena Flex Plus M (1400 ml)
Tena Flex Plus M (1400 ml)
5 430 Ft
MoliCare Slip Extra M (1668 ml)
MoliCare Slip Extra M (1668 ml)
4 510 Ft
Tena Pants Normal M (1298 ml)
Tena Pants Normal M (1298 ml)
4 670 Ft