QMED Akupresszúrás nyakpárna

4 750 Ft

A QMED AKUPRESSZÚRÁS NYAKPÁRNA természetes módon csillapíthatja a stresszt, a fájdalmat, vagy a rossz közérzetet fej-, vagy nyakfájás esetén, illetve oldja a vállöv és a gerinc nyaki szakaszán jelentkező izomfeszültséget.


A QMED AKUPRESSZÚRÁS NYAKPÁRNA természetes módon csillapíthatja a stresszt, a fájdalmat, vagy a rossz közérzetet fej-, vagy nyakfájás esetén, illetve oldja a vállöv és a gerinc nyaki szakaszán jelentkező izomfeszültséget. Stimulálja a test akupresszúrás pontjait, ezzel javítja a test szerveinek működését és serkenti a fájdalomcsillapító hatású endorfin termelését, valamint a vérkeringést. Huzata 100% organikus pamutból készült, míg tüskéi mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból.

Tisztítás: Meleg vízbe öntsön egy kis mosószert és kézzel, gondosan mossa ki a párna huzatát. Többszöri öblítés után, csavarás nélkül, szobahőmérsékleten szárítsa! Óvatosan bánjon a tüskékkel az esetleges sérülések elkerülése érdekében! Ne tisztítsa a párnahuzatot mosógépben vagy szárítógépben!

Termék jellemzők
Mérete: 30 x 23 x 9,5 cm
Anyagösszetétel: Huzat – 100% pamut; Párna – poliuretán hab; Tüskék: nem toxikus ABS műanyag

Hasonló termékek

B-8037 Mini pedálozó láb- és karerősítésre
B-8037 Mini pedálozó láb- és karerősítésre
10 580 Ft
QMED Tüskés masszázslabda
QMED Tüskés masszázslabda
1 095 Ft
QMED DuoBall masszázslabda
QMED DuoBall masszázslabda
2 190 Ft
QMED Félhenger párna
QMED Félhenger párna
4 385 Ft