QMED Akupresszúrás nyakpárna

4 750 Ft

A QMED AKUPRESSZÚRÁS NYAKPÁRNA természetes módon csillapíthatja a stresszt, a fájdalmat, vagy a rossz közérzetet fej-, vagy nyakfájás esetén, illetve oldja a vállöv és a gerinc nyaki szakaszán jelentkező izomfeszültséget.


A QMED AKUPRESSZÚRÁS NYAKPÁRNA természetes módon csillapíthatja a stresszt, a fájdalmat, vagy a rossz közérzetet fej-, vagy nyakfájás esetén, illetve oldja a vállöv és a gerinc nyaki szakaszán jelentkező izomfeszültséget. Stimulálja a test akupresszúrás pontjait, ezzel javítja a test szerveinek működését és serkenti a fájdalomcsillapító hatású endorfin termelését, valamint a vérkeringést. Huzata 100% organikus pamutból készült, míg tüskéi mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból.

Tisztítás: Meleg vízbe öntsön egy kis mosószert és kézzel, gondosan mossa ki a párna huzatát. Többszöri öblítés után, csavarás nélkül, szobahőmérsékleten szárítsa! Óvatosan bánjon a tüskékkel az esetleges sérülések elkerülése érdekében! Ne tisztítsa a párnahuzatot mosógépben vagy szárítógépben!

Termék jellemzők
Mérete: 30 x 23 x 9,5 cm
Anyagösszetétel: Huzat – 100% pamut; Párna – poliuretán hab; Tüskék: nem toxikus ABS műanyag

Hasonló termékek

Qmed anatómiai ülőpárna
Qmed anatómiai ülőpárna
20 820 Ft
Qmed egyensúlyozó korong
Qmed egyensúlyozó korong
5 850 Ft
QMED Gumiszalag hurok szett (5db, 50x5cm)
QMED Gumiszalag hurok szett (5db, 50x5cm)
4 380 Ft
Qmed Fizioball 75 cm
Qmed Fizioball 75 cm
7 490 Ft