Spinomed Gerincortézis

112 170 Ft

A Spinomed gerincortézis egy egyedi méretvétel alapján készült gerincortézis osteoporosis eredetű csigolyatörés kezelésére. Aktív fűző, hosszú távú használata során erősödik a paravertebralis és törzsizomzat (az ortézis passzív stabilizáló hatása mellett a beteg aktívan is részt vesz a testhelyzet megtartásában).


Egyedi méretvétel alapján készült gerincortézis osteoporosis eredetű csigolyatörés kezelésére.
Indikáció: Osteoporosis eredetű csigolyatörés, csigolyakompresszió a háti és ágyéki gerinc területén (mobilis vagy mobilizálható beteg esetében).
Tulajdonságok: Aktív fűző, hosszú távú használata során erősödik a paravertebralis és törzsizomzat (az ortézis passzív stabilizáló hatása mellett a beteg aktívan is részt vesz a testhelyzet megtartásában). A rugalmas fém háti támasz, a hasi támasz és a pántrendszer együttesen kiegyenesítik a felsőtestet, megváltozik a test súlypontja, ezáltal csökken a test kilengése és az elesés kockázata is. Stabilizáló hatása révén csökkenti a fájdalmat, elősegíti a betegek mobilizálását (a korzettnél mérsékeltebb stabilitást nyújt). Használata immobilis, kerekesszéket használó betegek esetében nem javasolt.

Hasonló termékek

Miami J adaptív nyakrögzítő
Miami J adaptív nyakrögzítő
18 000 Ft
Scudotex S-610 gerincortézis
Scudotex S-610 gerincortézis
8 570 Ft
QS-610 ágyék-keresztcsonti ortopédiai fűző
QS-610 ágyék-keresztcsonti ortopédiai fűző
6 475 Ft