Luna Mennyezeti Betegmozgató Lift

0 Ft

A Luna mennyezeti betegmozgató lift nagyfokú beépítési rugalmassága és elegáns formája áttörést jelent az otthoni betegápolásban. Ugyanakkor az eszköz kiválóan alkalmazható intézményi vagy kórházi körülmények között is. A Luna páratlan sokoldalúságot biztosít, a fej felett rögzített, egy egységből álló szerkezet segítségével, amely egyszerűvé teszi a beteg megfelelő mozgatását.


A termék vételára felszereltségtől függően változik! Kérje kollégáink tanácsát! 
 
A Luna mennyezeti betegmozgató lift nagyfokú beépítési rugalmassága és elegáns formája áttörést jelent az otthoni betegápolásban. Ugyanakkor az eszköz kiválóan alkalmazható intézményi vagy kórházi körülmények között is. A Luna páratlan sokoldalúságot biztosít, a fej felett rögzített, egy egységből álló szerkezet segítségével, amely egyszerűvé teszi a beteg megfelelő mozgatását. A Luna mennyezeti betegmozgató lift az Ergolet pályakialakítással együtt az egyik leghatékonyabb, és legsokoldalúbb betegmozgató rendszer a piacon. Az Ergolet szabadalmaztatott „hinta-zárszerkezet”, a súlyelosztó rúdon található kampóinak köszönhetően egyszerű és mégis biztonságos a beteg rögzítése, míg az ergonómikus kézi vezérlés a biztonságos és egyszerű betegmozgatást teszi lehetővé. A Luna mennyezeti betegmozgató lift elektromos kézi vezérlője megfelel az IPx4 biztonsági besorolás előírásainak. Ugyanakkor már elérhető IPx7 biztonsági besorolású (vízbe meríthető, vízálló) elektromos kézi vezérlés is.
Kategóriájában kiemelkedő funkcionalitás, letisztult és modern formatervezés.
IPx4 biztonsági besorolású (mérsékelten vízálló) elektromos kézi vezérlő.
A súlyelosztó rúdon elhelyezkedő szabadalmaztatott Ergolet hinta-zárszerkezet kampói lehetővé teszik az egyszerű felhelyezést és kioldást. Széles választékuk minden igényt kielégít, legyen az standard, gyermek, vagy bariátria specifikus.
Sokoldalú használhatóság: egy helyben rögzített és helyváltoztató alkalmazásban is kiválóan teljesít a termék.
Terhelhetősége: max. 275 kg.
Az elektromos kézi vezérlés segítségével történő egyszerű akkumulátor töltés.
Már elérhető IPx7 biztonsági besorolású (vízbe meríthető, vízálló) elektromos kézi vezérléssel is.
 

Hasonló termékek

Vitea Care Baby Fun rehabilitációs gyermek autósülés
Vitea Care Baby Fun rehabilitációs gyermek autósülés
209 990 Ft
PIPER Comfort gyermek kerekesszék
PIPER Comfort gyermek kerekesszék
410 850 Ft
Buggi Corzo Gyermekkocsi
Buggi Corzo Gyermekkocsi
0 Ft