Meyra ADS antidecubitus párna

110 240 Ft

Magas kockázatú érzéskieséses páciensek számára. Megelőzésre és meglévő decubitus kezeléséhez. A párna levegővel töltött egy vagy két légkamrás magból és zselés rétegből, továbbá huzatból áll.
Max. terhelhetőség: 150kg


Az ADS egy kerekesszékekhez kifejlesztett ültetőrendszer, amely az optimális nyomáseloszlást ötvözi a megfelelõ stabilitással.

Az ADS párnákat kifejezetten magas rizkójú illetve már dekubitussal rendelkező páciensek számára fejlesztették ki. Javasolható a meglévő decubitus kezeléséhez is, mivel optimális nyomáseloszlást és az adott súlyhoz tartozó legalacsonyabb nyomásértéket garantálja, mely a súlynak megfelően állítható be.   A párna levegővel töltött egy/két légkamrás magból és a cellák tetején lévõ zselés rétegbõl, továbbá csúszásbiztos lélegző, víztaszító, nehezen gyulladó, könnyen tisztítható huzatból áll. Javasolt 40 és 130 kg súly közötti személyeknek.  A párna magas komfortot nyújt, a levegős betét ellenére nincs hintázás, mivel a zselés réteg csillapítja a mozgásokat. A párnahuzat mosható, a belső rész nedvesség álló, így ajánlható inkontinens betegek részére is. A párnahuzat csökkenti a bőr dörzsölődését, továbbá lehetővé teszi a levegő áramlást a test és a párna között, továbbá megfelelően védi a párnát. A párna decubitus megelőző hatását klinikai tanulmányok támasztják alá.

Három féle kivitelben rendelhető:

1 légkamrás   40 cm x 40 cm x 5 cm - 110240 Ft

2 légkamrás   40 cm x 40 cm x 5 cm - 111760 Ft
                       40 cm x 45 cm x 5 cm - 111760 Ft

Hasonló termékek

Qmed Bamboo párna
Qmed Bamboo párna
9 200 Ft
QMED Cloud párna
QMED Cloud párna
8 770 Ft
QMED Slim párna
QMED Slim párna
12 420 Ft
Maxi Armor járótalp gipszre
Maxi Armor járótalp gipszre
3 660 Ft